My Wonderful Living

2019-07-23 20 Comments

Hi,

My wonderful living

This is my first post here and I tell you why my blog name is Silvia Putri and my tagline is my wonderful living. But, you need to know my first blog, another side silvia of story. That you want to know about what, just check my blog here. I hope you always like, dude.

Okay, I introduce myself.

My name is Silvia Nurhayati Putri Tarmizi, everybody call me Silvia and Silvia Putri is my name in Digital. For all account I wrote Silvia Putri. So, you know why this blog name is Silvia Putri, That is my name.

I born and live in Bekasi, that my mom house but I’m living in Jakarta and spending my time here, in South Jakarta. It’s confuse? Please don’t confuse, dude. I’m not playing puzzle now.

Yap, my living in Jakarta, south Jakarta specially. I am working here, hangout, shopping, meeting, learning, writing, photoshoot, wasting my time, doing my hobby etc. And this is my reason my tagline is my wonderful living.

I don’t have boyfriend, I’m 25+ years old.

How much?

Hahaha

I can’t tell you the number, please.

Blue Jasmine 8

Btw Dude, you much be thinking why have I another side here and my answer is “Mau Aja, Biar Beda”

So, I want to be specific when I write something here. This is only for fashion, make up, skin care, travel, food, culture, movie, book, and anything what I tell you my living and of course the high quality photo. I hope you enjoy and always back here. Bye …

 

20 thoughts on “My Wonderful Living”

  1. Please give me your number. Hahaha my name is zia. I will wait your next post. Thank you.

  2. Halo mba salam kenal kalau gitu ya. Saya Yenu, Parenting blogger dengan satu anak. Doakan yang ke 2 segera menyusul ya. Oh ya Ini blognya ke depannya bakal khusus berbahasa inggriskah? Ngomong-ngomong saya suka dengan foto dan senyumnya. Selalu bahagia ya mba. Bahagia dari hal sederhana sekalipun dalam hidup kita. Aaaminnn

    1. Be nice Bunda Yenu, Amieeeen semoga diberikan kepercayaan sama Tuhan untuk punya yang kedua ya. Nggak kok, kadang-kadang aja nulisnya english sambil berlatih mulai dari yang simple2 aja. Thank your for comment.

  3. Halo Silvia, ak suka alur tulisanmu hihi. Salam kenal ya, kita seumuran nih dan ak tunggu update an tulisan serta foto tentang travel, kuliner dan review nya

  4. Aduh, masih muda. Beda 15 tahun nih dari aku. Lagi masa hidup yang menyenangkan deh usia segitu. 😀

  5. Hello mbak, jd kalau mudik ke Bekasi ya hehe. Kyknua bbrp kali ketemu di event tapi blm pernah bener2 ngobrol ya kita. Ini blog baru mbak?

  6. Hi, Silvia, my name is Wiwin, I am living in Yogyakarta, a mom for 2 kids (16 years & 21 months). Your blog looks so nice. Keep blogging, can’t wait to see your next post 🙂

  7. Hi mbak Silvi, im Ayu or you can call me Maiko (mama Aiko), thank for sharing. Nice to meet you^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *